InspektorGadżet napisał(a): Zawsze możesz zacząć kibicować Niemcom mniejszy wstyd wśród znajomych. Ja niestety kibujce zawsze Polskim klubom(nie jestem za konkretnymi brawami) i reprezentacji. Jednak i kluby i reprezentacja graja totalne gówno
Znam w Polsce fanów Bayeru, ManU a nawet ligii południowoamerykańskiej. Ja sam jestem raczej fanem "od mistrzostwa do mistrzostwa", a moja lokalna drużyna tapla się w drugiej lidze, więc nawet gdybym chciał, to nie ma za bardzo komu kibicować.
Co do reprezentacji Niemiec, pożiwiom, uwidim. Dziś premiera. W zeszłych latach różnie bywało, a dyskusja o multi-kulti, początkowo dodająca skrzydeł tej drużynie, dziś jest balastem, z którego nie może się mentalnie wydostać. Dodatkowo chyba najsilniejsza grupa w tych mistrzostwach. Moje obawy co do wyniku są nie mniejsze niż wczoraj, choć oczekuję przynajmniej lepszej jakości gry.
ETA: Zresztą ja zawsze kibicuję obu drużynom narodowym, i tylko w rzadkich przypadkach, że się spotykają, wybieram Polskę. Na przekór faktom, ale cóż, emocje są silniejsze.
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!