17.06.2021, 09:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.06.2021, 09:30 przez InspektorGadżet.)
zefciu napisał(a):Czyli w ogóle nigdy z żadnej medycyny nie będziesz korzystał? Bo jeszcze ktoś zrobi zestawienie statystyczne, w którym się znajdziesz i to Cię uczyni królikiem?
Nie wiem, mam do chirurgicznej ekstrakcji dwie ósemki i boję się iść na zabieg. Kiedys jak wziąłem znieczulenie na robienie kanałowo to oblały mnie zimne poty i ciemno przed oczami mi sie zrobiło. Nie mam zaufania do tej medycyny. Ostatnio mój sąsiad się przekręcił bo w karetce zamiast podać mu setkę wódki to odcieli go od alkoholu i dostal szoku czy tam jakiejś padaczki. A było im mówione żeby dali mu się napić odrobinę wódki to nic by się nie stało. A oni na ostro odcięli go od alko
zefciu napisał(a):Nie, nie wytłumaczyłeś
Podałem w innym wątku powod. Zamieściłem też analogię do innej sytuacji gdzie uważam że dobrze obrazuje problem
zefciu napisał(a):Zatem pytanie – jakim systemem wartości kieruje się Quinque, skoro na argument z podstawowej zasady moralnej chrześcijaństwa,
Czułbym się jak kurtyzana a wiedząc ze przyjąłem szczepionkę ktora miała coś wspólnego z abortowanymi dziećmi
zefciu napisał(a):No ale przecież to właśnie *** robi. Wrzuca na plakaty celebrytów, nawet celebrytów, którzy są wrodzy ***owi. Niestety wszystkie „autorytety”, które za autorytety uważa Quinque są antywackami, więc takie rozwiązanie nie przejdzieNaprawdę nisko mnie cenisz skoro uważasz że tacy ludzie są dla mnie autorytetami
Nie za bardzo rozumiem co to znaczy Antywackimi