To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dlaczego Hitler napadl na ZSSR gdy wojna z Anglia byla jeszcze w toku?
Jest polski przekład. Miałam w ręce w takiej dużej Bibliotece Europejskiej w mieście wojewódzkim przez 5 minut około 2006 roku jak tam w pobliżu pracowałam. A przez 5 minut bo na tę książkę musiałam długo czekać do czytelni od wypisania zamówienia. Ta książka w tej bibliotece to już nie jestem pewna czy była po polsku czy po niemiecku chociaż może po polsku,

Miałam też wersję internetową z Chomika tym razem na pewno po polsku. Ktoś mi dorzucił do innych plików które pobierałam płacąc za transfer/od kilobajtów pobieranych z telefonu z Orange wtedy.

Coś trochę przeglądnęłam i przeczytałam ale niewiele bo byłam wtedy w taki sposób osłabiona, że nawet czytanie ze zrozumieniem dłuższych kawałków bardzo mnie męczyło. No i pamiętam, że język polski w tej książce był taki bardzo niewspółczesny i że ze względu na ten starodawny język wtedy mi się dość trudno czytało.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Dlaczego Hitler napadl na ZSSR gdy wojna z Anglia byla jeszcze w toku? - przez gąska9999 - 12.09.2021, 21:22

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości