To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r.
Nie zapominajmy też o "The Book Of Boba Fett", który wchodzi bodajże w grudniu.
Co do "The Mandalorian" to jest na jednym z pierwszych miejsc u mnie w kolejce do obejrzenia.

Trochę się dziwię, że nie pamiętasz "Rogue One". Jest to zdecydowanie najlepszy z nowych filmów tego uniwersum. No i miecz świetlny również tam występuje (i jest prawidłowo przedstawiony, tj. zgodnie z kanonem, jak się dowiedziałem z jednego z filmików porównawczych na YT).

Co do filmów, to oprócz nowej trylogii Riana Johnsona w przygotowaniu jest jeszcze "Rogue Squadron". Niestety, w tym przypadku nie jestem aż tak entuzjastyczny, ponieważ reżyserią ma się zająć Patty Jenkins. Kto obejrzał "Wonder Woman 1984" ten również będzie mieć "lekkie" wątpliwości.
I choose not to choose life. I choose something else - Ewan McGregor

Niedostępny na forum. KONTAKT PRZEZ GG LUB MAIL
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r. - przez Brainless - 26.09.2021, 10:04

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości