Na razie ten pierdolnik chyba szerzej za granicę się nie przebija. Coś tam o nim BBC pisało. Tyle widziałem. Ale to się zmieni w momencie gdy zaczną umierać tam małe dzieci. Kurwa mać! Obrońcy życia poczętego.
PS. Właśnie przeczytałem, że Łukaszenka zaprasza zagranicznych dziennikarzy na swoją stronę granicy. No więc ten tego...
A to jest jeszcze bardziej porąbane niż Kamiński, Błaszczak i krowa:
Bo chyba nie muszę tłumaczyć posłowie jakiej partii modlili się za zmarłych uchodźców. Oni powinni się leczyć na głowę a nie w Sejmie siedzieć.
PS. Właśnie przeczytałem, że Łukaszenka zaprasza zagranicznych dziennikarzy na swoją stronę granicy. No więc ten tego...
A to jest jeszcze bardziej porąbane niż Kamiński, Błaszczak i krowa:
Cytat:Agnieszka Dziemianowicz-Bąk z Lewicy prosi o minutę ciszy dla uczczenia sześciu ofiar na granicy. Część posłów zaczyna odmawiać głośno modlitwę "wieczny odpoczynek racz im dać Panie". Wicemarszałek Ryszard Terlecki kończy ją słowami "amen".
Bo chyba nie muszę tłumaczyć posłowie jakiej partii modlili się za zmarłych uchodźców. Oni powinni się leczyć na głowę a nie w Sejmie siedzieć.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"