DziadBorowy napisał(a): Tak więc myślę, że to, iż propaganda TVP działa tylko na PISowski beton nie jest do końca prawdą. A teraz zauważ, ze na sporej części polskiej prowincji większość ludzi ma wyłącznie telewizję naziemną. A tam jedynym kanałem informacyjnym jest TVP Info.
Mam na tej mojej prowincji wyłącznie telewizję naziemną i zawsze oprócz TVP Info miałem Polsat News. Teraz wyczytałem, że od 9 wrześnie nie ma już tego kanału, ale w zamian w jego miejsce są polsatowskie całodobowe Wydarzenia24. O ile się orientuję jest to dużo większy obiektywizm niż TVPInfo, ale jeszcze nie ostra krytyka jaką serwuje TVN24.
DziadBorowy napisał(a): No i wreszcie całkiem możliwe, że to ten gość jako fan francuskiej motoryzacji jest stronniczy w swoich ocenach a nie te czasopisma.
A to oczywista sprawa, że gościu jest przewrażliwiony na tym punkcie, ale nie wierzę aby kiedykolwiek w tych gazetach pojawiła się zjebka niemieckiego auta, które by zasłużyło na zjebkę.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać