09.11.2021, 11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.11.2021, 11:54 przez lumberjack.)
(06.11.2021, 16:13)DziadBorowy napisał(a): Zrób sobie test. W Lidlu są przy kasach. Tylko szukaj tego antygenowego (zielone opakowanie) a nie na przeciwciała.
No to wyszło mi na to, że mam. Czyli przez 4 dni czułem się tak dziadowsko jak po szczepieniu astrą. Teraz już mam normalną temperaturę, ale straciłem węch. Niczego nie czuję. Aż se nawet choinkę zapachową do auta otworzyłem i powąchałem no i rzeczywiście - nic. Smak też jakoś dziwny. Test se zrobiłem - batonik kokosowy - czuję słodkość, ale nie czuję kokosa. Pstrąg smażony - czuję słoność, ale nie czuję, ze jem rybie mięso.
Wyszedłem se porąbać drewna, to chwila moment i cały zlany potem. No to chciałem se chociaż z nudów w domu posprzątać to po piętnastu minutach cały mokry jestem. Normalnie aż pot mi z gęby kapał. Tak jak przy kładzeniu gładzi przy 34C na dworzu.
No to se posiedzę w domu. Ale masakra. Najpierw kolano spuchło, tera to gówno. Nic se nie popracuję; nic nie zarobię :/
No i żona też ma pewnie i dzieciok. Tak czy siak i tak całkiem sporo czasu minęło zanim się napatoczyliśmy na ten wyjątkowy prezent z Chin.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać