lumberjack napisał(a): Bardzo mnie to cieszy. Wyraźny sygnał wysłany do lewackich rasistów uważających, że w ramach walki o prawa czarnych można "randomowo" - dowolnie - wszystkim wszystko rozwalać i wszystkich atakować w zamieszkach. Teraz każdy przedsiębiorca w ramach ochrony swojego sklepu, dobytku i rodziny będzie mógł bezkarnie odjebać napastników - Rycerzy Tolerancji i Czarnej SupremacjiI każdy człowiek atakowany przez tłum tolerancjonistów będzie mógł się bronić bronią palną.
Miał farta, że odstrzelił akurat dwóch białasów. Jakby to byli czarni lewacy, to larum przybrałoby pewnie zupełnie inną skalę i charakter.
USA. "Muh freedom"
A mnie tak do końca to nie cieszy, bo wg niektórych źródeł to nie był gość, którego ktoś napadł na jego terenie, tylko koleś, który wziął sobie karabin i poszedł na teren zamieszek szukać problemów. Nie wiem jak było w rzeczywistości - więc zdania wyrobionego nie posiadam - ale sprawa nie jest wcale czarno biała.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"

I każdy człowiek atakowany przez tłum tolerancjonistów będzie mógł się bronić bronią palną.