Proszę tutejszych użytkowników o podanie pomysłów co rząd mógłby zrobić żeby zachęcić do szczepień. W internecie nie brakuje rządowych stronek które tłumaczą że szczepionki są bezpieczne. W TV to nie wiem bo prawie nie oglądam. Była jakaś loteria. Jakieś kampanie z "celebrytami". Chyba rzeczywiście jedynym sposobem będzie płacenie ludziom za zaszczepienie. Wszyscy tylko potrafią rzygać na PiS (sam już mówiłem to wiele razy że mam krytyczny do nich stosunek) a nikt nie potrafi przedstawić dobrych pomysłów jak zachęcać ludzi do szczepień
Ale przecież to lewactwo chce wprowadzić segregację. To śmieszne ze jeśli chodzi o zabicie nienarodoznego dziecka któremu nie daje się prawa wyboru, to lewica jest pierwsza. A jak ktoś z własnej woli i na własne ryzyko się nie szczepi i nie uważa to wtedy mamy wielki lament. Całe to pieprzenie o wolności jest o kant dupy rozdupić
DziadBorowy napisał(a):A politycy partii rządzącej nie mają jaj aby coś z tym zrobić
Ale przecież to lewactwo chce wprowadzić segregację. To śmieszne ze jeśli chodzi o zabicie nienarodoznego dziecka któremu nie daje się prawa wyboru, to lewica jest pierwsza. A jak ktoś z własnej woli i na własne ryzyko się nie szczepi i nie uważa to wtedy mamy wielki lament. Całe to pieprzenie o wolności jest o kant dupy rozdupić