DziadBorowy napisał(a):Już pisałem. Dobra kampania reklamowa oparta nie tylko na emocjach ale na faktach. Rzetelne dane z badań naukowych - podane w przystępnej dla zwykłego użytkownika formie. Tłumaczenie dlaczego szczepionki są bezpieczne, dlaczego udało się je tak szybko opracować, dlaczego NOPy po szczepionkach są mniej groźne niż zachorowanie na covida itd.Takie TVP powinno bombardować tym częściej niż "winą Tuska
Aha, czyli wszyscy niezaszczepieni to wyborcy PISu i oglądający TVP
DB napisał(a):Nikt nie chce zabijać żadnych dzieci - aborcja to nie zabójstwo
Ależ jest. Nie ma ani jednego dobrego powodu(poza tym że aborcjonistom się nie podoba jak nazywa się ich mordercami) by uważać że nie jest zabójstwem
Zresztą, https://m.facebook.com/aborcyjnydreamteam/
Gdybym miał napisać co o nich myślę (generalnie o lewicy) to musiałbym wypikać całą wypowiedź. Polecam sprawdzić całego tego fapeja bo nie chce mi się szukać tej konkretnej wypowiedzi co postulowały mordowanie dzieci w 9 miesiącu ciąży
DB napisał(a):Skoro rozmaite "Radia Maryja
Proszę dowieść że RM promuje antyszczepów. Nawet O. Rydzyk zachęcał do szczepień. W Jaki sposób by tego nie robił
DB napisał(a):Co do pomysłów to można też wziąć pomysł lewicy i zwyczajnie wpisać szczepionkę na covid do kalendarza obowiązkowych szczepień. Chociażby wyłącznie w grupach ryzyka
Obowiązkowe szczepienia to naruszanie wolności jednostki. Można to zrobić ale niech lewica nie pierdoli że jest za wolnością
DB napisał(a):A brak szczepienia to nie jest ryzyko tylko dla osoby niezaszczepionej. Było to przerabiane setki razy
To na chuj te szczepienia? Najlepiej wszyscy zamknijmy się w bunkrach i po problemie
Edith: mogę tutaj powiedzieć jeszcze ze mój wujek nienawidzący PO I oglądający TVP jest zaszczepiony dwoma dawkami. Także tego