Przecież nie dawałem Ci żadnego minusa
To nie Ty masz w zwyczaju dawać ostrzeżenia za "pisanie nie po polsku"? Proszę zatem dowieść że istnieje takie słowo i zostało oficjalnie przyjęte do słownika przez osoby za to odpowiadające
Proszę zatem dowieść tej przydatności
No i znowu. Dowody proszę na to że gej został nazwany nieludziem
Jakich to praw nie mają homo a mają hetero?
Nie wiem co to jest to drugie. A dwa, jakoś ruchający przedmioty nie są uznawani za normalnych
Aha, wy możecie nas nazywać "mordercami kobiet" bo sprzeciwiamy się aborcji. Ale ja nie mogę nazwać lewaka upośledzonym? Kto tu postuluje " wartości liberalne" jak poszanowanie wolności wypowiedzi?
Jest różnica między regulować a wyprowadzać z
zefciu napisał(a):Jeszcze jakieś dziedziny gramatyki, które Cię denerwują? Fleksja, składnia? Każdy argument jest dobry, żeby uciec od niewygodnej dyskusji
To nie Ty masz w zwyczaju dawać ostrzeżenia za "pisanie nie po polsku"? Proszę zatem dowieść że istnieje takie słowo i zostało oficjalnie przyjęte do słownika przez osoby za to odpowiadające
zefciu napisał(a):homoseksualne musi być przydatne społecznie
Proszę zatem dowieść tej przydatności
zefciu napisał(a):To jest, naprawdę, Twoja linia argumentacji? Że geje mają się cieszyć, że są tylko nazywani nieludźmi i czasem dostaną po ryju? Bo przecież moglibyście ich przebijać widłami
No i znowu. Dowody proszę na to że gej został nazwany nieludziem
zf napisał(a):bo „kolorowi” mieli (w teorii) te same prawa, tylko musieli się nimi cieszyć osobno.
Jakich to praw nie mają homo a mają hetero?
zf napisał(a):Ludzie korzystający z wibratorów i fleshlightów są prześladowani jako mniejszość? Gdzie coś takiego twierdziłem?
Nie wiem co to jest to drugie. A dwa, jakoś ruchający przedmioty nie są uznawani za normalnych
zf napisał(a):Rozumiem, że Twoja potrzeba ucieczki od dyskusji jest tak silna, że jesteś gotów poświęcić resztki swojego limitu ostrzeżeń. Nie rób tego, bo potem będziesz płakał
Aha, wy możecie nas nazywać "mordercami kobiet" bo sprzeciwiamy się aborcji. Ale ja nie mogę nazwać lewaka upośledzonym? Kto tu postuluje " wartości liberalne" jak poszanowanie wolności wypowiedzi?
dammy napisał(a):Fundamentalizmy religijne mają tę cechę, że regulują niemal wszystkie przejawy życia wiernych, niewierzących i innowierców
Jest różnica między regulować a wyprowadzać z