InspektorGadżet napisał(a): Ale mnie nie interesuje że istnieje i jest zrozumiałe. Dowiedz że występuje ono w słowniku j. polskiego.https://pl.wiktionary.org/wiki/heteronor...5%9B%C4%87
Oczywiście zaraz przesuniesz bramkę i stwierdzisz, że ma być inny słownik. Prawda?
Cytat:Notorycznie masz problemy do użytkowników za zrobienie błędu ort. czy składniowegoJeśli zrobię błąd ortograficzny bądź składniowy, ucieszę się, jak mi zwrócisz uwagę. A teraz wracajmy do tematu.
Cytat:Płodzenia dzieciPrimo — dzieci płodzić można tak samo skutecznie poza małżeńśtwem, jak w małżeństwie. Secundo — dlaczego ograniczasz ludzkie funkcje do płciowości? Przecież to wyznacznik „ideologii LGBT”.
Cytat:Już zostało to wyjaśnioneNie zostało. Dopóki nie wyjaśnisz, co to jest ta ideologia, to nie będzie to wyjaśnione.
Cytat:Aha, czyli teraz mamy dodatkowe kryterium "zgody z własną orientacją"Nie rozumiem, jakie dodatkowe?
Cytat:To teraz udowodnij że moje wybory polityczne doprowadziły do śmierci kogokolwiekMa to jakiś związek z „ideologią LGBT”, czy znowu zmieniasz temat z braku argumentów?