zefciu napisał(a):Nie zostało. Dopóki nie wyjaśnisz, co to jest ta ideologia, to nie będzie to wyjaśnione
Już Podawałem definicję ideologii w innym wątku. Tamta wam nie pasowała więc proszę przedstawić jakie są według was kryteria ideologii
zf napisał(a):Nie rozumiem, jakie dodatkowe?
Zadalem pytanie. Jakich praw nie mają homo a jakie mają hetero. To wyskakujesz mi z jakimś "według własnych preferencji". Bo gdyby nie zależało to od preferencji to okazalaoby się że mają takie same prawa. A druga rzecz jest taka że prawo zabrania mi wziąć slub z siostrą i co w związku z tym. Taki związek nie narusza czyjejś wolności
zf napisał(a):Primo — dzieci płodzić można tak samo skutecznie poza małżeńśtwem
Czekam aż uda się spłodzić dziecko naturalnym sposobem w stosunku homoseksualnym
zf napisał(a):Ma to jakiś związek z „ideologią LGBT”, czy znowu zmieniasz temat z braku argumentów?
Spore, naruszasz moją wolność do wyrażania opinii nt. lewaków przy okazji tolerujesz (A nawet chyba sam głosisz) twierdzenia że "prawcia morduje kobiety"
LJ napisał(a):Poza tym w temacie widzę więcej dyskusji niż jest to warte. Hmm... tak jakby jakimś problemem, czymś strasznym albo zaskakującym było to, że środowiska LGBT mają jakieś swoje postulaty, z którymi to z kolei walczy/nie zgadza się środowisko konserw posiadających ideologię konserwatywną
Generalnie chodzi o to że gdyby wprost LGBT nazwało sie ideologia/światopoglądem to nie mogli by grać kartą "dehumanizujo nas" i zgrywać pokrzywdzonych