Celem nadrzędnym ideologii LGBT jest to żeby ludzie a w szczególności geje, lesbijki i osoby transseksualne mówili jak najwięcej o własnej seksualności. Moim zdaniem o seksie nie powinno się wcale rozmawiać. Tyczy się to zarówno gejów jak i osoby heteronormatywne. Żałosne jest dla mnie zwłaszcza przechwalanie się przez mężczyzn ile to oni kobiet nie zdobyli, jaki to wyuzdany seks uprawiali.
Podobny stosunek mam do religii, jeśli w danym wyznaniu za bardzo mówi się o seksie, wzbrania czegoś związanego z płciowością, to mi taka wiara nie odpowiada. Dlatego chrześcijaństwo czy islam mają u mnie minusy w tej kwestii, a buddyzm diamentowej drogi według którego posługiwanie się seksem na drodze do oświecenia jest ok, zdecydowanie bardziej mi odpowiada.
Podobny stosunek mam do religii, jeśli w danym wyznaniu za bardzo mówi się o seksie, wzbrania czegoś związanego z płciowością, to mi taka wiara nie odpowiada. Dlatego chrześcijaństwo czy islam mają u mnie minusy w tej kwestii, a buddyzm diamentowej drogi według którego posługiwanie się seksem na drodze do oświecenia jest ok, zdecydowanie bardziej mi odpowiada.
"Im twardszy świat, tym większy honor."
Steven Erikson
Steven Erikson