kmat napisał(a): Z kiedy ta wiadomość? Bo w Buczy to dziś coś takiego miało miejsce: https://twitter.com/666_mancer/status/14...n-at-bucha
Z 14:40
Brainless napisał(a): Wyżej już podałem link, że blokada obejmie jednak wszystkie banki. Jest to najświeższa informacja, sprzed około godziny.
Chyba jednak część. Nie wiem. Raz tak, raz tak piszą/mówią, zależy od portalu/stacji tv.
Cytat:15:24
Ambasador USA przy ONZ Linda Thomas-Greenfield oświadczyła w niedzielę, że rozkaz prezydenta Rosji Władimira Putina w sprawie postawienia w stan najwyższej gotowości bojowej nuklearnej siły odstraszania, to eskalacja konfliktu, która jest nie do zaakceptowania.
Wron NIEmiecki napisał(a): Jestem zdania, że III Wojny Światowej NIE MOŻEMY uniknąć.
Dlaczego? Putin, nawet jeśli jest szaleńcem, nie podejmuje sam takich decyzji. Mafia kgbowsko-oligarchowska prędzej go zajebie niż pozwoli na takie coś. Chyba, że też są pojebani. Ale raczej nie. Putin pewnie obiecał im łatwą szybką wojenkę, a tu wychodzi porażka na całej linii. W Charkowie ruscy dostali sromotny wpierdol. Wszędzie indziej też dostają. Dziwi mnie, że w ogóle komukolwiek chce się iść walczyć za Putina i jego mrzonki.
Już pierwszy oligarcha się wyłamał i powiedział, że ta wojna to tragedia, która należy zakończyć.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać