dammy napisał(a):czy Marsz niepodległości. W celu manifestacji swoich poglądów i potrzeby kontaktu i celebracji wspólnych wartości z innymi.No ale to wy twierdziliście że celem tych marszów jest uzyskanie poparcia społeczeństwa. Teraz twierdzicie że "potrzeba kontaktu itd"
d napisał(a):Od pewnego momentu głosił i głosi do dziś.
słowo klucz "od pewnego momentu"
d napisał(a):to jest zwykłym świeckim antyklerykalizmem
przecież napisałem że łączy ich orientacja i antyklerykalizm
d napisał(a):Czy Ty naprawdę myślisz, że tego nie sprawdzę?Jakoś nie słyszałem o profanacjach dokonanych przez lgbt przed rokiem 18/19. Zresztą, zakaz pedałowania był głoszony często w środowiskach kibolskich o których mam złe mniemanie
d napisał(a):Zresztą wcześniej bycie homoseksualistami nie było grzechem tylko współżycie seksualne między nimi nim było.
Ja nie piszę o stosunku do lgbt, tylko o propagacji przez rózne wiary i tęcze, Jamesów Martinów akceptacji takich związków
d napisał(a):Przykłady środowisk LGBT przeciwnych niechęci do katolicyzmu dostałeś w zeszłym poście
Dalej nie mogę pojąć że uważacie że kazdy gej/lesbijka = lgbt. Podawałem przyklady że nie. Jak tego chłopa z Anglii co ma chłopa z którym żyje i powiedział wprost że gardzi tym środowiskiem a ono nim
d napisał(a):Co oni mieli wspólnego ze środowiskiem LGBT?
Mieli odmienne poglądy na seksualność od hetero?