lumberjack napisał(a):Gawain napisał(a): Ja to mam taką nadzieję. Czekam na listę szpionów jacy się u nas zadomowili. I Stawiam na Macierewicza jako najwyżej postawionego z nich.
No i pewnie niestety sam Korwin...
Co do części Konfiarzy nie jestem pewien czy to nie są po prostu pożyteczni idioci z przerostem ego (ruskie media głaszczą = ruskie media dobre) i żyjący w świecie hardych chłopów o spiętych, seksownie spiętych, pośladach i mających pociąg do autorytaryzmu. W jakichś zielonych to uwierzę, może nawet w jakichś posłów "narodowych" ale kupowanie umysłowego gruzu, który sam siebie sabotuje i nie ma posłuchu? No chyba, że ten sabotaż to wyraz patriotyzmu i Konfa odsysa hajs z Rosji a w zamian pierdoli głupoty i zniechęca ludzi do Ruskiego Miru. Ja tam bym za taki sabotaż nie płacił na miejscu Rosji. Stawiam że naprawdę skuteczny rozsiewnik to PiS, Lewica i jakieś Zielone Oszołomstwo. Przy czym PiS nawet nie w większości tylko w pojedynczych elementach. Bo nie wiem czemu szkodliwych idiotów traktuje się podejrzliwie. Tak jakby mało było osób wielbiących komunę, jakieś pseudomęskie zachowania i tradycyjnie nie lubiących szkoły, więc czyniących zaletę z ignorancji. Skoro taka jest większość to siłą rzeczy co ambitniejsi trafiają się i we władzach...
Korwin by mnie zdziwił. On raczej taki "leninowski" jest.
Sebastian Flak