InspektorGadżet napisał(a): przecież napisałem że łączy ich orientacja i antyklerykalizmAha. Czyli jeśli antyklerykał jest nieheteroseksualnej orientacji, to staje się przez to wyznawcą „ideologii LGBT”. Ma to mniej więcej tyle sensu, co twierdzenie, że np. weganin jest weganinem, ale jeśli jest leworęczny, to wyznaje „ideologię mańkuctwa”.
Cytat:Ja nie piszę o stosunku do lgbt, tylko o propagacji przez rózne wiary i tęcze, Jamesów Martinów akceptacji takich związkówPodpowiedź — jeśli chcesz dowieść istnienia „ideologii LGBT”, to powinieneś być jak najbardziej konkretny. A Ty — odwrotnie — rozmywasz.
Cytat:Dalej nie mogę pojąć że uważacie że kazdy gej/lesbijka = lgbt.Ale co w tym jest niepojętego? Akronim LGBT oznacza, z definicji lesbijki, gejów, biseksualistów i transseksualistów. Osoby, które twierdzą, że oznacza coś innego, nie potrafią wyjaśnić, co konkretnie.
Cytat:Podawałem przyklady że nie. Jak tego chłopa z Anglii co ma chłopa z którym żyje i powiedział wprost że gardzi tym środowiskiem a ono nimNo i co z tego, że gardzi jakimś środowiskiem? Czy stary fanatyk wędkarstwa, który gardzie Polskim Związkiem Wędkarskim nie jest przez to wędkarzem?