Mustafa Mond:
Cytat:To proszę zmienić skojarzenia. Obejrzeć sobie "Grę Tajemnic" czy coś takiego.Tak mi się kojarzą, bo nie znam osobiście gejów, jedynie z mediów, prasy i parad. Myślę, że jest ich bardzo mało a elity ich wykorzystują w jakimś celu. Pod płaszczykiem dbania o ich dobrostan, promuja związki bezdzietne, bo mają na celu zmniejszyć populację a z drugiej strony jest to dobry sposób na rozpalanie emocji i odwracanie uwagi. Ludzie są pochlonieci jakimiś problememi z dupy i nie widza wtedy, że sloń obok przechodzi, na przykład, że znikają bankomaty.
Ale jakie parady hetero? Nie ma czegoś takiego. Po co hetero ludzie mieliby tak często kwestionować powszechny gust co do zachowań seksualnych, skoro hetero relacje są powszechnie aprobowane?
No super. No to mnie hetero ludzie będą się kojarzyć z ekshibicjonistami, bo mi ciotka opowiedziała, że jak chodziła do zawodówki, to facet się przed nią obnażył i pokazał genitalia w parku. Stop ideologii hetero! *ironia*
Cytat:No to właśnie mówię o braku wsparcia dla mniejszości seksualnych. Sam byłem choćby psychicznie atakowany przez rodziców z tego powodu, bo chcą mnie tak "uleczyć", co dodało kamyczka do ogródka rozczarowań i emocjonalnie rodzice są już dla mnie obcy. Byłem choćby szantażowany przez matkę, że powie ojcu o mojej orientacji, a ten mnie za to pobije. A znam masę przykładów podobnych problemów u innych. Smutne to.Musisz znaleźć sobie przyjaciół, którzy będą cie wspierać i którym będzie zależało na twoim szczęściu. Życie smutne jest w ogóle, czasem rodzina w ogóle nie jest rodziną, a czasem nie akceptuje partnera hetero. Nie ma reguły.
Rozsadziło mi antenę.