Rodica napisał(a): A mężczyźni w Afganistanie maja preferencję do baczczebazi, czy to tylko wplyw kultury?Wydaje się, że w istocie, istnieje jakaś różnica między praktykami pederastii obecnymi w różnych kulturach, a relacjami homoseksualnymi „na równych zasadach”. Nie wiem, na ile jest to zbadane. Mam wrażenie, że istnieje pewna negatywna kulturowa korelacja między nimi. Kultury tolerujące pederastię są zwykle bardzo wrogie gejom i vice versa.
Cytat:Ślad po penisie w odbycie na pewno w psychice zostaje i zmienia ją na zawsze.Jednak nie w sposób taki, jak onegdaj wierzono. Takie przekonanie było wszechobecne i było nawet źródłem prawa (różny wiek przyzwolenia dla relacji hetero i homo), ale zostało zarzucone z braku dowodów.
Cytat:Ludzie mają braki emocjonalne nawet jeśli wychowują się z normalnych rodzinach. Czlowiek to zwierze stadne, potrzebuje kontaktu z wieloma ludźmi i to najlepiej spokrewnionymi. Male rodziny nie zaspokajaja takich potrzeb.Masz wkurwiający zwyczaj, że jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, to piszesz cokolwiek, choćby zupełnie nie na temat.
Ludzie zachowują funkcję intelektualne w wielu jednostkach chorobowych, a na przyklad autorytarne osoby sa wręcz podziwiane za intelekt i sile, a realnie są półgłówkami.
Cytat:Nie ma takich badań, nikt nie poświęca uwagi gejom, którzy wyzdrowielihttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/?term=%...osexuality
Szybki search. Masz 77 nieistniejących publikacji do poduszki.