zefciu:
Cytat:Piszesz tak, jakby brak wkręcenia sobie przez geja braku samoakceptacji był czymś złym. Zupełnie tego nie kumam.W ogóle mało kumasz, napisałam wyraźnie gej w liczbie pojedynczej.
Cytat:Z badań naukowych, które nie potwierdzają takich zależności.To wskaż badania wskazujace procent gejów, którzy z depresji się wyleczyli porównujące z badaniami osób hetero którzy się wyleczyli. Ludzie hetero, tez cierpią z powodu dyskryminacji.
Cytat:Nie można geja zawrócić na homoseksualizm, bo już jest homoseksualnyNie ma żadnych badań potwierdzających, że homoseksualizm jest wrodzony a więc nie można wyciągnąć jednoznacznego wniosku, że jest nieodwracalny. Natomiast są dowody, że może być nabyty np. w pierdlu czy w wyniku molestowania i są dowody na to, że zaburzenia nabyte we wczesnym dzieciństwie trudniej się leczy niz te nabyte w wieku dorosłym. Człowiek wiele rzeczy, zapomina i niepamięta, a skuteczność terapii zależy też od czasu jaki upłynął od traumatycznego zdarzenia, zdarzeń a także możliwości intelektualnych, które w wieku dziecięcym są mniejsze.
Cytat:Konkretnie, o ile wyższe i jak to policzyłaś?Ja tego nie liczyłam tylko specjaliści zajmujących się bliźniętami. Jesli ryzyko choroby wśród bliźniąt jednojajowych jest mniejsze niż 50% za czynniki dominujące uważa się te środowiskowe.
Rozsadziło mi antenę.