Rodica napisał(a): Jakie jeszcze dodatkowe czynniki masz na myśli, prócz tych domniemanych biologicznych? Konkrety.Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie twierdzę, że wiem, jakie są podowy homoseksualizmu. Wiem jednak, jakie nie są.
Cytat:Jak mnie to makabrycznie wkurwia, jak ktoś cytuje moją wypowiedź, ale w ogóle się do niej nie odnosi. Po co to robisz?Cytat:Ciężko stworzyć grupę z osób nieistniejących, niestety.Nie wierzę gejom na słowo, w to co mówią o swojej orientacji i w to co mówią psychologom.
Spotkałam w życiu kilku nałogowych palaczy, ktlrzy twierdzili, że palenie nie powoduje raka i że daje im szczęście i poczucie sensu życia.
Cytat:Ale Wy twierdzicie, że jest tylko jeden.Bo nie ma powodów twierdzić, że są inne. To tak jak z „drapetomanią” i „kobiecą histerią”. Jakoś wolni czarnoskórzy nie cierpią na „drapetomanię”, a sprawcze kobiety nie „histeryzują”.
Cytat:W jaki sposób człowiek zadowolony ze swojego życia, który ma powody wspołczuć innym albo nawet nimi gardzić, że są takimi nieudacznikami i nie potrafią wieść życia na miarę swoich wyobrażeń, możeNa różne sposoby, ale co to ma do dyskusji?
czuć się źle?
Cytat:A twoim zdaniem, mózg geja jest pod względem cech psychicznych bardziej podobny do męskiego czy kobiecego?Gej to z definicji mężczyzna, więc nie można mówić, że jest „podobny do mężczyzny”.