zefciu:
Natomiast większość chorób, poza tymi, które są ewidentnie wrodzone, rozwija się z udziałem czynników pochodzących ze środowiska zewnętrznego, nawet taka cukrzyca. Można jej rozwojowi zapobiec lub opóźnić jej rozwój.
Cytat:Owszem, takie zjawisko jak odczuwanie popędu do samego siebie występuje, ale jest (w przeciwieństwie do masturbacji) dość rzadkie.Poped seksualny można odczuwać do wielu rzeczy, nawet obrzydliwych jak koński zad i nie może być wyznacznikiem jakiejś orientacji seksualnej.
Cytat:Proszę przestać testować cierpliwość moderacji. Jak nie masz odpowiedzi na jakiś fragment posta, to go po prostu nie cytujPo prostu się pytam, co autor miał na myśli.
Cytat:Dygresja, ale czy naprawdę uważasz, że taki Trump — osoba wyraźnie upośledzona mentalnie — ma „dobre nasienie”?Myślę, że nawet jakby był biedny jak dziad, miałby większe powodzenie od ciebie, może nawet znalazłby sponsorki.
Cytat:A dlaczego nauka odrzuca hipotezy w ogóle? Jak sobie odpowiesz na to pytanie, to je zastosuj do konkretnego przypadku.Prawdziwa nauka odrzuca hipotezy, kiedy udowodni czarno na białym, że są błedne.
Natomiast większość chorób, poza tymi, które są ewidentnie wrodzone, rozwija się z udziałem czynników pochodzących ze środowiska zewnętrznego, nawet taka cukrzyca. Można jej rozwojowi zapobiec lub opóźnić jej rozwój.
Cytat:A jak stwierdzono, że wyleczono? Zapytali gościa „Eee! Masz Hifa? Nieeee? To OK, publikujemy”, czy może zastosowano metody naukowo obiektywne. Jak myślisz?A czy wyleczono kogoś definitywnie ze schizofreni? Bez leków chorzy nadal są chorzy.
Cytat:Twierdziłaś, że jest to instynkt ludzki i trzeba by zrobić ludziom „lobotomię”, by postrzegali inaczej.Jak wolisz, może stoją niżej inherentnie.
Cytat:Po co udajesz głupią? Rozpieprzasz tylko dyskusję, wprowadzasz offtop, który i tak tylko z siebie wyrzucasz i o którym zaraz zapominasz, albo nie potrafisz o nim dyskutowaćNie rozumiem o co ci chodzi.
Rozsadziło mi antenę.