InspektorGadżet napisał(a): Nie wiem gdzie to napisać. Mój tata który nie ma firmy i robi zagranicą w pełni legalnie (posiada obywatelstwo kraju w którym pracuje) ma zapłacić polskiemu fiskusowi 22 tys zaległego podatku. Chuj wie za co. Pierdololne skurwiałe państwo. To się w pale nie mieści. Moja rodzina nie bierze żadnych 500 plusów i innych dodatków. Co to kurwa ma być? Ojciec w kraju w którym pracuje jest zwolniony z jednego podatku i Polska chyba na tej podstawie uznała ze ma się rozliczyć z ZUSem. Ja pierdole. To się nadaje kurwa do mediów co się w tym kraju odpierdala
Współczuję. To jest czubek góry lodowej. Oglądaj Państwo w Państwie na Polsacie. Za jakiś czas raczej większość ludzi, z różnych powodów (a na każdego coś się znajdzie) będzie po podobnych przejściach co wasze. Skądś trza znaleźć kasę na 500+ etc.
Najlepsze jest to jak wielu różnych urzędasów z nadania pisowskiego siedzi sobie bezproduktywnie na stanowiskach z dupy wziętych i oni to są już uczciwi. Biorą hajs za nic zgodnie z prawem.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać