Stoik napisał(a): Ja jestem jeden, towarzyszu.Jesteś jedyną osobą na świecie, która próbuje sprzedawać ideologię „transfobia to tak naprawdę ochrona praw homoseksualistów”? No nie.
Cytat:Aha. Czyli jesteś tak nastawiony, że jeśli się z Tobą zgodzę, to mi zaprzeczysz.zefciu napisał(a): No.Nie.
Cytat:Ktoś na pewno.No ale był postulat istnienia jakiejś strasznej ideologii, która się szerzy i zagraża. A nie jakiejś pojedynczej osoby, która w coś tam wierzy.
Cytat:Usuwanie mniejszości z mediów jest dyktowane ideologicznie, co nie znaczy, że umieszczanie ich nie jest.No tak. Ale są ideologie, które nie budzą w zasadzie zastrzeżeń.
Cytat:Gdyż "kobiety" z jajami albo neowaginami (w drugą stronę to nie działa) okupują safe spaces dla lesbijek, a jak te drugie nie chcą pierwszych, to te pierwsze obwołują drugie transfobkami.A masz jakiekolwiek dane wskazujące, że taki problem rzeczywiście, a nie tylko w umysłach transfobów istnieje?
Cytat:Jako część szerszej ideologii praw człowieka, nie wiadomo z czyjego nadania płynących i nie wiadomo przez kogo egzekwowanych.Aha. Czyli „ideologia LGBT” to są po prostu prawa człowieka. Więc czemu walczący z tą ideologią nie nazywają rzeczy po imieniu?
Cytat:Zacytuję kogoś z innego tematuPo pierwsze — co z tego, że kogoś zacytujesz?
Po drugie — jak kogoś cytujesz, to powinieneś podać, kogo. Nawet jeśli cytat jest bezwartościowy, to nie wolno go kraść.
Cytat:łysenkistycznejUzasadnij taką tezę, zamiast rzucać gównem w nadziei, że się przyklei.
Cytat:Mengelizm w czystej postaci.Prosiłbym o to samo, ale raczej powiem, żebyś sobie darował ad Hitlerum, bo tylko obnażasz brak argumentów.