zefciu napisał(a): Tyle wiem. Ale przecież funkcja Gaussa nigdy nie osiąga wartości 0. Nie ma zaś informacji, jak małe pokrycie mam uznać za „brak pokrycia”.Odp. brzmi 7. Zmień w ustawieniach tutaj maksimum z 2 na tyle, przesuń suwak do końca w prawo i zobaczysz jak to działa. Dla porównania, różnica płciowa w sile fizycznej to 3, a inteligencji 0,3, w związku z czym relatywny poziom androgenów należy do największych wielkości efektu w biologii, jeśli nie po prostu największej (przynajmniej ja większych nie znam).
zefciu napisał(a): Do jakiej płci zaliczasz osoby posiadające cechy obu płci?Ponieważ cechowość jest hierarchiczna, i ponieważ jak już ustaliliśmy w naszym gatunku nie ma prawdziwych hermafrodytów, to pytanie z tezą, której nie przyjmuję. Osoby z cechami obu płci z wyższych rzędów zaliczam do M/K na podstawie niższych.
zefciu napisał(a): Jak realizujesz swoje zasady w życiu codziennym?Nie realizuję ich wcale. Życie codzienne rządzi się swoimi prawami, a dyskusja na forum swoimi. Na co dzień rozróżniam płcie po powierzchowności, czyli najwyższym rzędzie. Jeśli trafi się jakiś wyjątkowo udolny trans to mogę się w tej ocenie pomylić, ale gdyby jakaś transkobieta mnie zaciągnęła do łóżka (co, jak wiedzą baczni czytelnicy, raczej się nie zdarzy) sprawa i tak by wyszła na jaw. A nawet gdybym był wyjątkowo pijany i nie zauważył, to nic nie zmieni faktu, że to facet wyglądający na kobietę, a ja właśnie zaliczyłem homoerotyczną przygodę. Nie wszystko złoto co się świeci.
Jak jesteś niesamowicie przejęty ich dobrostanem, bo uwierzyłeś w bajki, że 41% się wiesza wyłącznie z powodu złego traktowania przez transfobów (gdzie do tego wlicza się nieafirmowanie ich tożsamości) to jeszcze raz zaznaczam, że w realu albo nikogo takiego nie znam, albo znam, tylko o tym nie wiem, więc tak czy siak traktuję równo. A że w necie piszę brzydkie rzeczy, ktoś taki może to przeczytać i zrobi się mu przykro? No cóż, nikt nie broni się zarejestrować/wyjść z szafy i spróbować wejść w polemikę.