zefciu napisał(a): To nie możesz w tym samym poście produkować takiego naziolskiego wysrywu:Mogę. Wpierw pisałem jak jest, a potem jak uważam, że być powinno, zatem sprzeczności brak.
zefciu napisał(a): Jeśli oczekujesz przywilejów z racji bycia białym, heteroseksualnym mężczyzną (swoją szosą, jak gównianą jednostką trzeba się czuć, żeby za swoje najcenniejsze cechy uważać kolor skóry, orientację i płeć)Gówniane jednostki mają je za nic albo się ich wstydzą, dlatego ciągle włażą w dupę osobom o przeciwnych cechach i kajają za rzekomo wyrządzone przez osoby z tymi samymi co one cechami historyczne krzywdy.
zefciu napisał(a): to nie należy się dziwić, że osoby transseksualne, kobiety, czy mniejszości etniczne nie pozwolą, żeby takie osoby jak Ty decydowały, kto jest jakiej rasy, czy płci.To nie kwestie uznaniowe. I nie one nie pozwolą, tylko ta gówniana część wyżej solidaryzująca się bardziej z nimi niż własną grupą. Gdyby nie ich wsparcie to by nie mieli nic do gadania.
zefciu napisał(a): Różne rzeczy podawałeś, ale nigdy się to nie trzymało kupy.Jeszcze raz:
Stoik napisał(a): Nie tobie o tym wyrokować.
zefciu napisał(a): Kliknąłem w link rozmówcy. Była tam ściana tekstu. Ty zaś mówiłeś o jakimś konkretnym sformułowaniu. Ponieważ wielokrotnie już dowiodłeś, że nie masz za grosz uczciwości intelektualnej, jest bardzo prawdopodobne, że próbujesz mnie wkręcić w czytanie jakiegoś długiego wysrywu, w którym w ogóle nie ma tego, o co proszę.Akurat zalinkowałem do konkretnego fragmentu żeby się ustrzec przed tym zarzutem. Jeśli nie przenosi od razu do niego, spróbuj link otworzyć w jakiejś przeglądarce Chromium, a jak bojkotujesz, to skopiować link w pole adresu, potem tylko tę część za "=", i wkleić w ctrl+f na stronie.
zefciu napisał(a): Pomijam już fakt, że regulamin nakazuje Ci zacytować kluczowy fragment po polsku.Regulaminem to ja dupę podcieram.
Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten post. Powod: Starczy