lumberjack napisał(a): A ja myślałem, że wymiar sprawiedliwości polega na wymierzeniu sprawiedliwości. A resocjalizacja to tak przy okazji.Wierzysz w sprawiedliwość? Bo resocjalizacja przynajmniej czasem się udaje.
Cytat:Oczywiście. W więzieniach ludzie się cwelą i też można traktować to jako dodatkową formę kary.Aha. Czyli Twoją wizją „sprawiedliwości” jest to, że słabszy fizycznie przestępca jest karany bardziej niż silny fizycznie. Jakoś z moją definicją „sprawiedliwości” się nie pokrywa.
Cytat:Nie rozumiem tego udawania, że nie wie się o co chodzi.Spróbuj po prostu odpowiedzieć na moje pytanie.
Cytat:Bi są w sytuacji win-win i tu się nic nie da poradzićAha. Czyli czasem seksu w więzieniu nie da się uniknąć, ale czasami (dziwnie akurat wtedy, gdy można przy okazji dowalić osobom trans) należy zrobić wszystko, aby do niego nie dopuszczać.Najważniejsze aby nie dopuszczać do takich porąbanych sytuacjiże se ludzie w celach w ciąże zachodzą.

Najważniejsze aby nie dopuszczać do takich porąbanych sytuacjiże se ludzie w celach w ciąże zachodzą.