Osiris napisał(a): Wydaje mi się, że nie różni się to zbytnio od tego, co dzieje się w heteroseksualnych aplikacjach randkowych. To znaczy bardzo zdziwiłbym się, gdyby stopień rozwiązłości poza sferą LGBT był jakoś drastycznie inny w internecie, co też niekoniecznie musi przekładać się statystycznie na całą społeczność
Jest drastycznie inny. To co opisuje Mustafa pasowałoby chyba tylko do roksy.pl - jeśli chodzi o hetero. Umówiłem się w sumie z więcej niż kilkunastoma, nie wiem, może nawet ponad dwudziestoma dziewczynami poprzez fotkę.pl, sympatię i Badoo. To było lata temu - nawet nie wiem czy taka fotka.pl jeszcze istnieje. I mam totalnie odmienne doświadczenia. Dziewczyny są na tych portalach zasypywane wiadomościami od wielu facetów co czyni je wybrednymi. Trzeba było się naprawdę sporo napisać, a też nie każda w ogóle odpisywała. Co piąta lub co dziesiąta. Samo nawiązanie z kimś rozmowy było niełatwe i czasochłonne. Po drugie jak dziewczyna szuka sobie tam kogoś do związku to kilka słów aby umówić się na łóżkowanie będzie zakończeniem rozmowy i jeszcze w sumie nie rozpoczętej znajomości. Dziewczyny nie chcą raczej uchodzić za łatwe a jak chcą kogoś do związku to najpierw trzeba się pospotykać i poznawać się parę tygodni a nawet i ze dwa lub trzy miechy zanim dojdzie do seksu. Poznawanie tych wszystkich osób było super doświadczeniem życiowym i miałem z tego wszystkiego jeden wieloletni związek, a w drugim jestem obecnie. Też już wiele lat. Reszta z tych wszystkich znajomości kończyła się po dwóch, trzech randkach jak było widać że gadka się nie klei albo że ta osoba po prostu się nie podoba. To co pisze Mustafa to dla mnie jakiś kompletnie inny świat. Seksy są fajne ale są tylko tak przy okazji wszystkiego innego a nie głównym celem. Chociaż może to zależy od temperamentu ale to by chyba wychodziło na to że geje mają jakiś ponadprzeciętny - ze szkodą dla takiego Mustafy który chciałby sobie z kimś być.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać