Twardy elektorat jest nie do odratowania. Ci ludzie nawet marznąc i głodując nie zrozumieją, że za ich stan RÓWNIEŻ odpowiada obecna władza. To jest ten sam poziom odlotu, co u płaskoziemców - skoro ze statku kosmicznego widać ziemski glob, to na pewno obraz zakrzywia wizjer statku...
Niemniej ta zima będzie papierkiem lakmusowym naszego społeczeństwa. I właśnie nie chodzi mi o same ceny węgla (tu można w nieskończoność zwalać na UE i Putina), ale jego jakość. Tego nie da się przeoczyć, bo on już wygląda jak gówno, a co dopiero mówić o jego kaloryczności. Jak po zimie poparcie ZP nie spadnie poniżej 30%, to autentycznie zwątpię w mój kraj.
Niemniej ta zima będzie papierkiem lakmusowym naszego społeczeństwa. I właśnie nie chodzi mi o same ceny węgla (tu można w nieskończoność zwalać na UE i Putina), ale jego jakość. Tego nie da się przeoczyć, bo on już wygląda jak gówno, a co dopiero mówić o jego kaloryczności. Jak po zimie poparcie ZP nie spadnie poniżej 30%, to autentycznie zwątpię w mój kraj.
"Gdzie kończy się logika, tam zaczyna się administracja".
Nie cierpię administracji.
Jestem absolwentem administracji.
Chcę zmieniać administrację.
Nie cierpię administracji.
Jestem absolwentem administracji.
Chcę zmieniać administrację.