To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logika i Sens Biblii - Filozofia Iluminizmu cz.1
ErgoProxy napisał(a): A co - chcialabys miec za Boga debila, co zbawia Stalina i do Nieba go wpuszcza wraz z cala halastra jego enkawudzistow, bo im ufa i wierzy, ze to sie zle nie skonczy dla reszty zbawionych?
Wikipedie zamkneli? Wytlumacz sie z tej bredni, ale szybko, bo nie wiem czy dac Ci tylko jednego minusa, czy hurtem dwa.
Niektórzy naukowcy odkryli grafen w szczepionkach nie mam powodów by wierzyć naukowcom o których mowa w wikipedii a nie innym naukowcom, po prostu nie wiadomo jak jest naprawdę. Spoko, możesz dać minusy, odwdzięczę się tym samym.
Co do tego jakiego Boga bym chciała to wiadomo, że takiego który zbawi mnie i moich przyjaciół, poza tym chciałabym aby nieprzyjaciele byli gdzieś w innej przestrzeni, choć nikomu nie życzę męki wiecznej. Natomiast kieruję się rozsądkiem że niestety to nie ja jestem Bogiem ani nikt inny żeby decydować o zbawieniu innych. Człowiek o tym nie będzie decydował. 
Poza tym pisałam już o przypadku, gdzie użalają się nad Sodomą i Gomorą a skąd wiadomo co tam się działo i co wyprawiali wtedy ludzie. To pierwsi zbrodniarze i ich poplecznicy pojawili się dopiero w XX wieku?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Logika i Sens Biblii - Filozofia Iluminizmu cz.1 - przez zefciu - 15.04.2021, 15:56
RE: Logika i Sens Biblii - Filozofia Iluminizmu cz.1 - przez zefciu - 24.09.2022, 09:31
RE: Logika i Sens Biblii - Filozofia Iluminizmu cz.1 - przez zefciu - 26.09.2022, 08:20
RE: Logika i Sens Biblii - Filozofia Iluminizmu cz.1 - przez zefciu - 27.09.2022, 07:54
RE: Logika i Sens Biblii - Filozofia Iluminizmu cz.1 - przez zefciu - 18.10.2022, 11:26
RE: Logika i Sens Biblii - Filozofia Iluminizmu cz.1 - przez lubczyk - 21.10.2022, 08:19
RE: Logika i Sens Biblii - Filozofia Iluminizmu cz.1 - przez zefciu - 21.10.2022, 13:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości