To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prymitywne nauki kościoła katolickiego
Rodica napisał(a): Tak, większość gówniarskich związków się szybko rozpada
A ja się nie pytałem o dane nt. tego, że większość gówniarskich związków się rozpada, tylko tego, że zakochanie wynika z niezaspokojenia potrzeb emocjonalnych z dzieciństwa.

Cytat:Wydaje mi się to dziwne, bo żeby mieć z kimś dziecko, chcesz dla tego dziecka ciała i umysłu, ktor będzie tobie bliskie.
Znam pary, które chciały dziecka, a mimo to się rozpadły. To oczywiście dane anegdotyczne, ale czym masz jakieś lepsze?

Cytat:Niepotrzebnie wrzucasz jednych i drugich do jednego worka.
Nie wrzucam ich do jednego worka. Stwierdzam, że jedni i drudzy nie pasują do Twojej tezy.

Cytat:Uważam
Ale mnie nie obchodzi co Ty uważasz. Przedstawiłaś dwie tezy, które są weryfikowalne empirycznie. Proszę zatem o dane, które je potwierdzają, a nie o uważanie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Prymitywne nauki kościoła katolickiego - przez zefciu - 02.11.2022, 09:39
RE: Prymitywne nauki kościoła katolickiego - przez zefciu - 02.11.2022, 12:05
RE: Prymitywne nauki kościoła katolickiego - przez zefciu - 02.11.2022, 12:38
RE: Prymitywne nauki kościoła katolickiego - przez zefciu - 02.11.2022, 14:29
RE: Prymitywne nauki kościoła katolickiego - przez zefciu - 03.11.2022, 09:08
RE: Prymitywne nauki kościoła katolickiego - przez zefciu - 03.11.2022, 14:24
RE: Prymitywne nauki kościoła katolickiego - przez zefciu - 05.11.2022, 12:32
RE: Prymitywne nauki kościoła katolickiego - przez zefciu - 05.11.2022, 17:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości