Cytat:PS. swoją drogą pisałeś, że niby tylko dyskutujesz z ruskimi trollami ale wydaje mi się, że sam jesteś ruskim trollemWierz mi że dyskutuję.
Natomiast to nic nie da jeśli zrobimy swoje kółko adoracji i będziemy nazwajem lizać się po jajach.
Cytat:Po drugie - nie wiadomo od czyich pocisków one zginęły. Na wojnie różnie to może być, ale zwracam uwagę, że Rosja w przeciwieństwie do Ukrainy nie wpuściła żadnych organizacji międzynarodowych do badania zbrodni wojennych.
Czyli może zajebali, może nie zajebali. Ludzie, prosta rzecz. Ruscy twierdzą że Ukraińcy zajebali 70 dzieci. Chciałbym zobaczyć jakikolwiek artykuł , publikację który to opisuje jako:
a.)Fake News , operacja czerwonej flagi, zmyślanka coś jak prowokacja gliwicka.
b.)Przypadek - okoliczności zdarzenia np. rakieta miała trafić w cel wojskowy , trafiła gdzieś indziej.
c.)Stwierdzenie że nie mamy możliwości wyjaśnienia okoliczności tego zdarzenia.
Jakkolwiek ruscy mają gównianą propagandę czegoś takiego raczej nie mogli wymyśleć zupełnie z dupy. Zasłona dymna i brak żadnej reakcji na coś co oni traktują jak World Trade Center to oddanie walkowerem racji ruskim. Zachowujemy się jakby oni mieli prawdę objawioną której my boimy się jak diabeł święconej wody i musimy ją ukryć.
Cytat:Tu na pokładzie było 80 dzieci. I też nie było potrzebne.Sam myślałem dokładnie w ten sposób. Ale jednak to nie jest argument. "Tak, zajebaliśmy, ale wy zajebaliście więcej". Właściwie to przyznawanie im 100% racji i potwierdzenie chronologii, że to my byliśmy pierwsi.
Kolejne ofiary wojny rusek może podciągnąć pod to że to konsekwencja agresywnych działań Ukrainy. Ja naprawdę chciałbym ujrzeć którąś z opcji opisanych powyżej.