krzysiekniepieklo napisał(a): Dlatego prorokuj i mów do nich: Tak mówi Pan Bóg: Oto otwieram wasze groby i wydobywam was z grobów, ludu mój, i wiodę was do kraju Izraela, 13 i poznacie, że Ja jestem Pan, gdy wasze groby otworzę i z grobów was wydobędę, ludu mój. 14 Udzielę wam mego ducha po to, byście ożyli, i powiodę was do kraju waszego, i poznacie, że Ja, Pan, to powiedziałem i wykonam» - wyrocznia Pana Boga.Wreszcie mówisz z sensem. Wiem, że to trudne ale nie ma się czego wstydzić, każdy tak naprawdę w głębi swojego serca czuje, że Jezus był tym Pierwszym, ale nie jedynym. Jesteśmy po tej samej stronie. Dzięki Niemu nadzieja na życie wieczne jest ciągle we mnie i każdego ranka budzę się ze świadomością, że śmierć nie jest ostatecznym przystankiem. Wiem, że będę jednym z Wybranych. Godzina Prawdy nadchodzi...
Właśnie do takich zombi, którzy nie mają w sobie Życia, Bóg kazał mi mówić
The Lord will send a plague to all the nations that fought Jerusalem. Their flesh will rot where they stand, their eyes will rot in their sockets, and their tongues will rot in their mouths. The people will be stricken by a great panic, and they will attack one another. (14:12–13)
https://images.uncyclomedia.co/uncyclope...mbieJC.jpg