krzysiekniepieklo napisał(a):Dostałeś bana zasłużenie, zresztą w sumie dalej zasługujesz ponieważ powtarzasz w kółko jedno i to samo jak katarynka i nie odpowiadasz na pytania i okazujesz brak szacunku. Dziwisz się, że ludzie z ciebie kpią skoro zlewasz ich odpowiedzi? Powtarzam: narzucasz teraz wszystkim jedyną słuszną swoją wersję interpretacji Biblii i postępujesz jak ci, których potępiasz. Mówisz, że każdy ma prawo do swojej interpretacji a jednocześnie odmawiasz tego Pawłowi z Tarsu i wszystkim innym, w dodatku szkalując ich i nazywając plemieniem żmijowym. Nie zasługujesz tym samym na szacunek.Osiris napisał(a): Prorokiem już się zrobiłeś a teraz dodajesz tytuł męczennika. Piszesz na tym forum i nikt cię nie wyrzuca póki nie złamiesz regulaminu. Gdzie to prześladowanie?Nie zauważyłeś, że mnie zefciu na trzy dni wyrzucił? Jak go poprosiłem o link do posta, na podstawie którego dał mi bana, to się tego nie doczekałem. Pewnie chciał sobie zażartować, że po trzech dniach zmartwychwstanę. Do podobnych kpin się już przyzwyczaiłem. Regulaminu nie złamałem.
|
Prorok krzysiekniepieklo zaprasza
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości