bert04 napisał(a):krzysiekniepieklo napisał(a): Wygląda na to, że mało wiesz o fizyce. Na przykład Einstein swoje dzieło oparł na hipotezie, a dopiero później w badaniach dochodzono do słuszności jego hipotezy.
Bzdura. Einstein oparł Szczególną Teorię Względności o eksperymentalny dowód na to, że prędkość światła nie zależy od kierunku wysyłania promienia, czyli jest wartością absolutną.
Skoro nazwał to "szczególną teorią względności", to z samej nazwy wynika, że to była tylko teoria. Więc to raczej Ty bzdury piszesz.
bert04 napisał(a):A gdzie doczytałeś, że świat z antymaterii porównałem do świata niematerialnego?Cytat:Z Twojej wypowiedzi można wnioskować, że to, co napisałem jest sprzeczne z współczesną fizyką. To przedstaw teraz, co Ci się nie zgadza.
Wypisujesz dyrdymały o materii i antymaterii, posługując się hasłami ze słownika fizyki przenosząc je bezmyślnie na teren teologii. Zamiast teologii prowadzisz jakąś parafizykę. "Antymateria" to nie to samo, co świat niematerialny
"""przenosząc je bezmyślnie na teren teologii."""
Gdzie tą bezmyślność widzisz? Możesz coś zarzucić mojej koncepcji od strony fizyki współczesnej? Czy to, co napisałem, jest niemożliwe w rozumieniu fizyki współczesnej?