Osiris napisał(a):Ale to w twojej głowie uroiła się teoria o mojej urojonej teorii, "że istnieje jakiś przymus dla ogółu obywateli do zaszczepienia się". Ja nic takiego nie pisałem. Pisałem,że niektórych przymuszano na różne sposoby żeby się szczepili. Nie odnosiłem się nigdzie do "ogółu obywateli". No i to jest dość nagminne, że posuwacie się do insynuacji, co do moich poglądów.krzysiekniepieklo napisał(a):I to jest problem: brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. O co się pytałem? O dowody na to, że stosowano przymus przy szczepieniach a ty wyrzucasz jakiś bełkot nie na temat. Wróć to mojego pytania i odpowiedz jeśli potrafisz. Jeśli nie, to odszczekaj te bzdury.Osiris napisał(a): W jaki sposób ci się uroiła teoria, że istnieje jakiś przymus dla ogółu obywateli do szczepienia się?
Osiris napisał(a): I znowu, nie rozumiem co to ma do rzeczy? Jakiś wykład z historii? Napisałem o tym, że paplasz na temat jakiegoś rzekomego spisku plemienia żmijowego a ty mi odpowiadasz o Hitlerze i Stalinie. Kiepsko u ciebie z rozumieniem języka polskiego.To tak trudno się domyśleć, że Hitler i Stalin należeli do żmijowego plemienia?