Mustafa Mond napisał(a): No wiesz, sam nie wiem zbytnio, czym jest taka antymateria, ale ja z buńczuczną pewnością siebie nie głoszę idiotycznych "prawd objawionych" o antymaterii.
krzysiekniepieklo napisał(a): Takie tam myśli - niekoniecznie prorocze
świat pozytyw i świat negatyw.
Bóg stworzył świat z niczego. My znamy świat złożony z materii. Żeby wyszło na zero, to musiał powstać drugi świat złożony z antymaterii.
To jest wstęp do tego postu o antymaterii. Więc jak widzisz, to przedstawiłem swoje luźne myślenie na ten temat, a nie prawdę objawioną. No ale Ty czytasz zawsze tak, żebyś miał się do czego przyczepić.
Mustafa Mond napisał(a): EDITA dlaczego miał bym Ci wierzyć. Przecież powtarzasz to, co telewizor gada.
@Krzysiek
Ile razy mam powtarzać, że nie oglądam telewizji? Jesteś jak dzieciak w ciele starca. Benjamin Button.
Osiris napisał(a):Też się powtarzasz. To o internecie, to nie pierwszy raz. Jak ktoś ma inne zdanie to bełkocze, to wielokrotnie powtarzasz. Ja akurat pretensji nie mam. Każdy się powtarza. Czasami to jest pragmatyczne działanie, z takiej przyczyny, że nie każdy czyta wątek od początku do końca. Pewne przekazy warto od czasu do czasu powtórzyć.krzysiekniepieklo napisał(a): Ja wiem, że wyznawcom telewizora jest trudno uwierzyć, że telewizor ich oszukuje.Ale przecież to już było. Czyżby ci się zresetował procesor i powtarzasz znowu to samo? Niestety wszystko jest tutaj zapisane i gdy powtarzasz się jak katarynka ignorując ostatnie wpisy to delikatnie mówiąc, nie przynosi to chwały twojemu intelektowi. A słyszałeś, że internet też oszukuje?
A z internetem, to o co Tobie chodzi. Nie pasuje Ci informacja o amerykańskich inwestycjach w gospodarkę niemiecką przed II wojną Światową?