Osiris napisał(a):Skoro gloria tv jest dla Ciebie niewiarygodna, to wpisz jeszcze raz to hasło - "amerykanie finansowali Hitlera. Znajdziesz tam bardzo wiele innych źródeł, które piszą to samo. No ale że to Krzysiek napisał, to na pewno jest "badziewie". Jakoś o systemowym mordowaniu inteligencji, czy to podczas rewolucji, czy to podczas II wojny, to tego tematu podjąć nie chcesz. Jak myślisz - o co chodziło tym, którzy to robili?krzysiekniepieklo napisał(a): Też się powtarzasz. To o internecie, to nie pierwszy raz. Jak ktoś ma inne zdanie to bełkocze, to wielokrotnie powtarzasz. Ja akurat pretensji nie mam. Każdy się powtarza. Czasami to jest pragmatyczne działanie, z takiej przyczyny, że nie każdy czyta wątek od początku do końca. Pewne przekazy warto od czasu do czasu powtórzyć.W twoim bełkocie chodzi o to, że bezmyślnie powtarzasz, że tv kłamie a tutaj nikt nie się nawet temu nie sprzeciwiał. Ja natomiast próbuję ci wytłumaczyć, że internet kłamie również. Twoja baza informacji: gloria tv jest całkowicie niewiarygodna. Gdzie są tam odnośniki do źródeł, z których korzystali "twórcy" tego badziewia? Ja też mogę sobie założyć stronę internetową i pisać, że krzysiek jest idiotą. Ale to, że jest to napisane w internecie nie znaczy, że jest z marszu rzetelne. Rozumiesz w czym rzecz?
|
Prorok krzysiekniepieklo zaprasza
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości