To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją
bert04:
Cytat:- 80% czasu myślimy o seksie. To nie jest żadne zboczenie, po prostu tak nas natura stworzyła. Jeżeli widząc nasz uśmiech pytasz się "O czym myślisz" i oczekujesz szczerej odpowiedzi, przygotuj się na relację o różnych częściach Twojego ciała i rzeczach, które chcielibyśmy z nimi wypróbować. Zaden mężczyzna nie będzie się uśmiechał pod nosem na myśl o nowych ciuchach czy ładnych firankach.
Gdyby mężczyźni 80% czasu poświęcali na myślenie o seksie, to nie byłoby na ziemi miejsca dla erotomanów, którzy pozastale 20% czasu  przeznaczają na pracę zawodową, jedzenie, mycie i inne niezbędne czynności. Chyba jesteś erotomanem.

Jesteście prości, ale nie to mnie interesowało.  Mężczyźni również mają zaburzenia psychiczne, których nie rozumieją i nie rozumieją swojego zachowania. Nie rozumieją na przyklad czemu wchodzą w zwiazki z kobietami, z którymi nie chcą być. A przecież, z twojego postu wynika, że gdyby nie chcieli to by nie byli.  Nie jesteście tak inteligentni jak wam się wydaje. Tak samo padacie ofiarą błędnych uwarunkowań.

MustafaMond:
Nigdy mnie nie zafascynowała żadna kobieta,  a chciałabym taką poznać, żeby mnie zaraziła swoją kobiecością, najlepiej poprzez miłość, bo to jest najskuteczniejszy kanał transmisji.

Nie wiem, czy to jest normalne ze nie czujesz związku ze swoim ciałem. Znałam dwóch samobójców, oni też nie czuli związku ze swoim ciałem  i powiem Ci, że poki żyli bylam pelna podziwu dla tego zjawiska jako coś niesamowicie męskiego. Mężczyźni bardzo piękni i urodziwi, kompletnie nie dbąjacy o swoje ciało, nie zachwycajacy się nim, nie obnoszacy się nim. Zazdrościłam im, a nie wiedzialam, że w środku są już martwi.
Rozsadziło mi antenę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 05.12.2022, 10:10
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 03.12.2022, 13:30
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 05.12.2022, 14:32
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 06.12.2022, 22:06
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 07.12.2022, 15:51
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 07.12.2022, 18:08
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 13.12.2022, 21:57
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 14.12.2022, 10:53
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez Rodica - 13.12.2022, 18:11
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 16.12.2022, 14:27
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 17.12.2022, 15:46
RE: ateista ani teista nie wiedzą, że istnieją - przez zefciu - 19.12.2022, 13:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości