Osiris napisał(a):Sam napisałeś, że każda opinia jest nic nie warta w dochodzeniu do prawdy. No więc twoje opinie dochodzeniu do prawdy nie prowadzą. Na dowody Ciebie nie stać. Chcesz ode mnie dowodów, a od Pawła z Tarsu dowodów nie wymagasz. Paweł z Tarsu dał tylko ogłoszenie, że Jezus mu się objawił. No a gdzie dowody, że tak było? Tamci, którzy ogłosili go "świętym", też dowodów nie przedstawili. To była tylko ich opinia (która według Ciebie jest nic nie warta w dochodzeniu do prawdy)krzysiekniepieklo napisał(a):Ale na co ja mam przedstawiać dowody? Ty przedstawiasz swoje twierdzenia i masz je dowodzić. W zasadzie tylko dołączam się do pozostałych i przypominam o pewnym obowiązku, bez którego bram nieba nie przekroczysz. Gdyż jakoś widzę omijasz ten temasz szerokim łukiem z jakiegoś powodu...Osiris napisał(a): Dlaczego Dzieje Apostolskie kłamią a Ewangelie nie? Nic nie przedstawiłeś na poparcie twoich racji, jedynie twoją opinię, która jak każda opinia jest nic nie warta w dochodzeniu do prawdy.Jeśli Twoja opinia jest nic nie warta w dochodzeniu do prawdy, to faktycznie bez sensu z Tobą dyskutować. No bo przecież dowodów nie przedstawiłeś.
|
Prorok krzysiekniepieklo zaprasza
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości