Stoik napisał(a): Celem tego wątku jest upokorzenie oficjalnej wersji wydarzeń, wszystkie alternatywy są prawdopodobniejsze od niej (nawet nuklearne wyburzenie).Ja pierdzielę, 127 stron gówna. Gdybyś mi zapłacił 100 funtów to bym tego nie przeczytał. Autorem jest były rosyjski oficer...Kto będzie następny? David Griffin? I czy Ty kiedykolwiek, w ogóle, w jakimś przynajmniej podstawowym stopniu będziesz w stanie wyjaśnić w swoich słowach cokolwiek, zamiast wrzucać durne linki?
Cytat:Na nieszczęście mojego szanownego interlokutora ten temat ma jasno określone reguły gry, więc zamiast o wszystko dopytywać jak dzidzia będzie musiał jakoś pokazać, że taboret wytrzyma spadający samochód albo spadający taboret przebije go na wylot (jedno i to samo zdarzenie obserwowane z dwóch stron).Nie wiem jakim tym razem rozumowaniem się posługujesz ale według mojego, jeśli wyskakujesz z pewnymi hipotezami (np. 25 pięter budynku nie jest w stanie zburzyć 75 pięter itd) to Ty jesteś odpowiedzialny za ich dowodzenie. Do dzieła