Oto jak wygląda prawdziwe skurwysyństwo:
Niedawno pojawiły się informacje o pogrzebie jednej z ofiar Falińskiego (16 letni chłopak), których dane ujawnił Duklanowski. Informacji o tym nie ma wprost ale potencjalną przyczyną przyczyną jest samobójstwo.
Sprawą zajmuje się prokuratura. Jeżeli chłopak faktycznie popełnił samobójstwo z tego powodu mam nadzieję, że skurwiel dostanie wyrok bezwzględnego więzienia.
Edit:
https://www.onet.pl/informacje/onetwiado...n,79cfc278
Onet pisze już o sprawie. Wcześniej nie pisałem konkretnie o kogo chodzi, bo w wiadomościach o pogrzebie rodzina prosiła o prywatność.
Cytat:"Jak wygląda hiena? Hiena to np. Tomasz Duklanowski, pracownik mediów należących do Jarosława Kaczyńskiego, czyli Gazety Polskiej Codziennie i serwisu niezalezna.pl, którego przyniesiono do publicznego Radia Szczecin, bo jest kuzynem radnego PiS (Marka Duklanowskiego, szefa tej partii w RM) oraz kolegą Dariusza Mateckiego.
Duklanowski rzekomo ujawnił jakąś aferę pedofilską w PO pod koniec 2022. Oczywiście żadnej afery nie ujawnił, bo Krzysztof Faliński, kandydat tej partii do sejmiku został zatrzymany w połowie 2020, a w 2021 skazany za pedofilię. Duklanowski, jak przystało na cyngla za 30 złotych, tylko odświeżył temat i ujawnił, ale dane osobowe ofiar Falińskiego. Nie dziwota, że za ukaraniem Duklanowskiego opowiadali się np. szef pisowskiej komisji ds badania pedofilii Błażej Kmieciak czy Tomasz Terlikowski (który do tego momentu występował jeszcze w należącej do Kaczyńskiego TV Republika).
Pali się obecnie pod dupami, dariuszmatecki usunął już większość wpisów na temat tej rzekomej afery pedofilskiej. Zapamiętajcie mordę Duklanowskiego, bo powinien być taką samą atrakcją miasta jak kot Gacek. Oczywiście Gackowi nic nie róbcie."
Niedawno pojawiły się informacje o pogrzebie jednej z ofiar Falińskiego (16 letni chłopak), których dane ujawnił Duklanowski. Informacji o tym nie ma wprost ale potencjalną przyczyną przyczyną jest samobójstwo.
Sprawą zajmuje się prokuratura. Jeżeli chłopak faktycznie popełnił samobójstwo z tego powodu mam nadzieję, że skurwiel dostanie wyrok bezwzględnego więzienia.
Edit:
https://www.onet.pl/informacje/onetwiado...n,79cfc278
Onet pisze już o sprawie. Wcześniej nie pisałem konkretnie o kogo chodzi, bo w wiadomościach o pogrzebie rodzina prosiła o prywatność.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"