To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Franciszek - to co zrobił, nie to co powiedział
Jaques napisał(a): Skąd ci to przyszło do głowy?
Widzę, że zgrywasz idiotę (nie próbuj naśladować IG). Przecież przytoczyłem Tobie zasady katolickiego postępowania i zacytowałem KKK dla przypomnienia. Zakładam, że umiesz czytać po polsku więc odnieś się do zarzutu dlaczego nie stosujesz się do reguł postępowania Twojej religii. 
Cytat:To gdybanie.
Co jest gdybaniem? Piszesz, że papieża nie wolno krytykować a ja się pytam czy tak powinno być zawsze, bez względu jego postępowanie. Czy jeśli papież postępuje karygodnie to też jest wzorem naśladowania? 
Cytat:Papież przedstawia jak powinno wyglądać postępowanie katolików czy też ogólnie chrześcijan.
Przecież KKK jasno przedstawia jak powinieneś postępować. Uważasz, że papież jest w tej kwestii nieomylny?
Cytat:Żaden ateista nie jest zobligowany tak postępować.
A kto tak w ogóle twierdzi?
Cytat:Krytyka jego działań wynika w głównej mierze z niewiedzy, czym się kieruje. Dlatego dziwi, gdy wychodzi ze strony najmniej zorientowanych.
Przecież wytłumaczyłem postępowanie katolika w tym przypadku według KKK. Wytłumaczyłem (oraz inne osoby) również przyczyny postępowania papieża i dlaczego jest to niemoralne. Ty tymczasem, bez żadnych argumentów (oprócz idiotycznego skrajnego pacyfizmu, który pomaga najeźdźcy), zarzucasz mi brak zrozumienia i zorientowania w temacie. Żałosne to jest niestety.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Franciszek - to co zrobił, nie to co powiedział - przez Osiris - 10.03.2023, 09:41
Franciszek - to co zrobił, nie to co powiedział - przez t.rydzu - 03.09.2013, 14:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości