To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania
Mustafa Mond napisał(a): Dlaczego KO uwypukla tak Tuska na afiszu?
Bo odkąd Tusk wrócił do krajowej polityki i chwycił za lejce KO, ta na dobre zakotwiczyła przy ok. 30% poparcia i według sondaży traci do PIS 5-7%, a nie 10-12%. Fakty, nie opinie. To, że osiągnął szklany sufit, to inna sprawa.

Mustafa Mond napisał(a): Trzaskowskiego dać trzeba jako kandydata na premiera. I jeszcze jako figuranta-szefa partii - tak byłoby najlepiej
A czy sam zainteresowany tego chce? Bo wiesz, Rafałowi wcale nie jest źle w stołecznym magistracie. Ma swoje ambicje, oczywiście, ale woli je lokować w oddolne inicjatywy jak Campus czy ruchy związane z samorządem. To niewątpliwie inteligentny, bystry i wykształcony człowiek, ale jak dla mnie brakuje mu tego politycznego pazura. Swoją drogą, dlatego właśnie bardziej widziałem/widzę Trzaskowskiego na fotelu prezydenta.

Mustafa Mond napisał(a): I tak prawie na pewno PiS straci władzę, ale po co tak utrudniać?
Cóż, wcale tak różowo to nie wygląda: https://wiadomosci.onet.pl/kraj/tylko-je...lo/fp89kjt

Mustafa Mond napisał(a): Teraz Platforma powinna zastąpić Tuska Trzaskowskim.
Obecna KO, choć poszła w lewo, nadal nie jest lewicą. A jeśli - dajcie bogowie - nasza opozycja zrozumie, że ma szansę wygra tylko zjednoczona, tym bardziej musi nad nią stać ktoś, kto w jakiś sposób spina klamry tak szerokiego elektoratu. Tusk, choć skręcił na lewo, nadal ma w sobie znacznie więcej echa dawnego kolibra niż progresywny Trzaskowski.
"Gdzie kończy się logika, tam zaczyna się administracja".
Nie cierpię administracji.
Jestem absolwentem administracji.
Chcę zmieniać administrację.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania - przez Sebrian - 20.03.2023, 09:22

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości