Osiris napisał(a):Przecież mówimy o chrześcijaństwie. Czyżbyś nie wiedział z jakich denominacji składa się chrześcijaństwo? Czas wrócić do szkoły podstawowej
Po prostu powiedz ze jesteś opóźniony
Osiris napisał(a):Ale ja nie odpowiadam na to, co napisał NFK
Czyli tradycyjnie wpieprzasz się do dyskusji nie pytany o zdanie. I nawet nie wiesz o czym ona jest. Żadna nowość jeśli chodzi o ciebie
Osiris napisał(a):Ale mnie za bardzo nie obchodzi co ludzie uważali lub uważają za naukę
Ciężko to w ogóle skomentować. Natomiast fakty są takie że teoria ras i eugenika w owym czasie przez środowiska naukowe były uważane za prawdziwe. Ergo, były to teorie naukowe które zostały uznane za fałszywe, tak jak wiele teori fizycznych
Osiris napisał(a):Bełkotu ciąg dalszy
Po prostu powiedz ze jesteś opóźniony, to Ci wyjasne jak dzieciątku
Osiris napisał(a):Oczywiście niczego takiego Darwin nie promował. Udowodnij.
Udowodniłem cytując "O powstaniu człowieka". Nie dość że jesteś opóźniony to jeszcze ślepy? Właściwe to niezliczoną ilość razy Osiris ignoruje to co się do niego pisze i twierdzi że nie widzi. Po czym zadaje kretyńskie pytania albo praktykuje taką twórczość tylko po to by wkurwić rozmówcę
Osiris napisał(a):Chodzi o to, że Ty nie potrafisz pisać po polsku
To co napisałem jest zrozumiałe dla każdego kto
- przeczytał w swoim życiu coś więcej niż "Bóg urojony"
- jego poziom inteligencji jest wyzszy niż przeciętnej taczki
Osiris napisał(a):Tutaj
Fajnie, miałeś podać konkretne źródło cytatu a nie stronę jakiś mediów czy innych jasnowidzów. Za trudne?
Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten post. Powod: Atak personalny na użytkownika Osirisa.