To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi?
InspektorGadżet napisał(a): Ja pragnę zaznaczyć że ten osobnik najpierw pisał o "dostojnikach Kościelnych", później nagle zaczął głosić że chodzi o jakieś "denominacje chrześcijańskie". No ale to nie moja wina że ten człowiek nie odróżnia Katolicyzmu od sekt protestanckich
A gdzie była mowa o katolicyzmie? I dalej nie potrafisz zrozumieć, że katolicyzm to tylko jeden z elementów (w dodatku najgorszym) chrześcijaństwa? 
Cytat:To napisz coś wartościowego zamiast marnować mój czas na czytanie twoich pierdoletów
Staram się jak mogę ale odpowiadam na Twoje wpisy więc jest niezwykle trudno przebrnąć przez ten poziom ignorancji.

Cytat:Nie dziwcie się później ze określam was tak jak określam. Ten człowiek notorycznie dowodzi że nie rozumie tego co czyta, manipuluje wypowiedziami a później ucieka z płaczem do moderacji. W którym miejscu geniuszu napisałem że są one prawdziwe? Teraz to miejsce wskazssz. Mam srogo gdzieś czy były prawdziwe czy nie. Były uważane za prawdziwe i za teorie naukowe? Były. Więc spełniają definicję naukowości
Czyli jeśli jakiś dureń ze stopniem doktora stwierdzi, że coś jest naukowe (jak na przykład niektóre teorie psychologii ewolucyjnej), to znaczy że jest? Empiryczne dowody nie mają znaczenia? 

Cytat:Jest to rzecz jasna implicite zawarte w tym co cytowałem. Więc przestań płakać
Wskaż dokładnie gdzie tak napisał. 

Cytat:Latanie z płaczem do moderacji nie sprawi że zaczniesz rozumieć co czytasz. Może zacznij jakieś książki czytać
Dziękuję, bawię się całkiem dobrze. 

Cytat:A co mnie to obchodzi? Miałeś mi podać źródło wypowiedzi a nie jakiś artykuł
Przecież podałem link w tamtej wypowiedzi. Masz problemy z percepcją? 

Cytat:Zapomniałeś dodać że ta książka została wydana wiele lat przed "O powstaniu gatunków" nie wspominając już "O powstaniu człowieka". Czyli w czasach gdy Darwin nic nie wiedział o ewolucji. Ergo, Darwin przestał być abolicjonistą wtedy gdy wymyślił hipotezę o doborze naturalnym
A dowody na to gdzie? Przecież nie mogę komuś takiemu jak Ty uwierzyć na słowo.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 02.08.2022, 08:36
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 03.08.2022, 08:07
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 03.08.2022, 08:57
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 03.08.2022, 10:23
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez Osiris - 07.04.2023, 17:40
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 23.04.2023, 18:53
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 13.12.2023, 10:16
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 14.12.2023, 10:53
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 14.12.2023, 09:45
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 14.12.2023, 15:42
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 15.12.2023, 14:27
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 15.12.2023, 17:30
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 16.12.2023, 21:33
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 18.12.2023, 07:30
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 19.12.2023, 08:02
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 29.03.2024, 11:11
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 29.03.2024, 15:04
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 15.04.2024, 15:23
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez zefciu - 16.04.2024, 08:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości