I stał się cud - chyba odtąd będę głosował na PiS 
jakiś czas temu postanowiłem, że nie będę płacił na PiSowską Kurwizję.
I zaczęły nadchodzić z PP wezwania do zapłaty zaległego abonamentu.
Trwało to kilka lat, bo zasypywałem ich sążnistymi pismami, na które musieli sążniście odpowiadać ...
Suma sumarum droga pieniacza się skończyła i dostałem ostateczne wezwanie do zapłacenia abonamentu za ostatnie 5 lat (1600 coś zł).
Ale ponieważ jako emeryt z niską emeryturą jestem ustawowo zwolniony z opłaty napisałem do KRRiTV o umorzenie zapłaty za kilka miesięcy, kiedy już przebywałem na rzeczonej emeryturze.
Trwało to pół roku ale w końcu przyszło pismo z KRRiTV i ...... Bingo! - umorzyli mi całość zadłużenia.
Szach-mat opcjo niemiecko!
Tak się traktuje swój target.
Jaro - jesteś wielki.

jakiś czas temu postanowiłem, że nie będę płacił na PiSowską Kurwizję.
I zaczęły nadchodzić z PP wezwania do zapłaty zaległego abonamentu.
Trwało to kilka lat, bo zasypywałem ich sążnistymi pismami, na które musieli sążniście odpowiadać ...
Suma sumarum droga pieniacza się skończyła i dostałem ostateczne wezwanie do zapłacenia abonamentu za ostatnie 5 lat (1600 coś zł).
Ale ponieważ jako emeryt z niską emeryturą jestem ustawowo zwolniony z opłaty napisałem do KRRiTV o umorzenie zapłaty za kilka miesięcy, kiedy już przebywałem na rzeczonej emeryturze.
Trwało to pół roku ale w końcu przyszło pismo z KRRiTV i ...... Bingo! - umorzyli mi całość zadłużenia.
Szach-mat opcjo niemiecko!
Tak się traktuje swój target.
Jaro - jesteś wielki.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.