To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania
Jak ktoś ma wolny czas i jest ciekaw S. Dudka, to polecam poniższy filmik (ja obejrzałem to przed snem w prędkości razy 2):

Petru i Gwiazdowski mogą mu buty czyścić. Oby ktoś z odpowiednim kapitałem w niego zainwestował. Panie Brzoska, przyślij Dudkowi paczuszką trochę kaski na konwencję na Torwarze. Oczko Jest nisza progresywno-liberalna do zagospodarowania po wyborach, bo Memcen to jednak alt-right, a Tuskowi pobyt w Brukseli nie posłużył dobrze.
Swoją drogą, Instytut Finansów Publicznych miałby wtedy sporo władzy, gdyby Dudek został liderem partii liberalnej przekraczającej na luzie próg, bo jeszcze z IFP jest Wojciechowski współodpowiedzialny w PL2050 za program ekonomiczny.
"I sent you lilies now I want back those flowers"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania - przez Ayla Mustafa - 26.05.2023, 13:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości