zefciu napisał(a): No nie. Giertych startuje z listy Hołowni. Co jest dla mnie jakieś chore. Wydawało mi się, że ilość gówna, jaka się wylewa na Hołownię ze strony silników wskazuje, że Hołownia jest niezależny. Tymczasem gość przygarnia w ramach swojego limitu Paktu Senackiego papugę Tuska, którą Tusk wstydzi się wystawić samemu.Umknęła mi ta zmiana. Szczerze mówiąc, Hołowni jak polityka nie poważam, między innymi z powodów zbierania spadów z innych partii. Kiedyś zrobił wiceprzewodniczącym partii współpracownika pani HGW, zamieszanego w dziką reprywatyzację i rozpędzanie demonstracji lokatorów.
Ayla Mustafa napisał(a): Elektorat KO się teraz zdemobilizuje i trochę czmychnie do innych komitetów (oby nie do Mentzena...).Duża część elektoratu KO zagłosuje nawet na krzesło, jeśli będzie na nim napisane "***** ***". Sporo zresztą poglądy obyczajowe, słownictwo i dowcip ma taki, że pomyślałbyś, że to stereotypowy wyborca PiS z Podkarpacia. Po prostu czują się mieszkańcami Polski A, więc muszą być antypisem.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.